Despre noi

Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala.

Deoarece stim cat de important este momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei nostre de oameni dedicati, ce iti vor oferi sprijinul pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere.

“A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes.”

– HENRY FORD –

Servicii

Real Estate Advisory

Prin divizia REZIDENTIAL, RFC City ofera consiliere specializata si servicii pentru cumparatori, proprietari, chiriasi, dezvoltatori si investitori cu privire la toate aspectele legate de dezvoltarile rezidentiale.

Property Marketing

Lucram cu cele mai mari portaluri imobiliare de pe piata locala, asigurand o prezenta constanta a proprietatilor pe care le reprezentam in mediul online si nu numai.
Folosim comunicarea informatiilor prin mecanisme de promovare pe canale sociale precum:

After Sales Services

Mentinerea relatiei cu furnizorii, clientii si proprietarii, gestionarea documentelor necesare si a facturilor si gestionarea inconvenientelor de natura tehnica.

Echipa RFC City

Corina Barbieru

Corina Barbieru

Project Manager

Telefon: 0747 600 200

Cristina Carlan

Cristina Carlan

Project Manager

Telefon: 0743 777 700

OFFICE

OFFICE

Contact

Telefon: 0740 038 085